Continuum - Autumn Grass (1971)

1 stem

Rock / Jazz
Label: RCA Victor

1. Byrd Pavan (9:17)
  2. Vivaldi Synthesis Two (2:24)
  3. Overdraft (11:07)
  4. Autumn Grass (26:15)
Dit id de tweede plaat van Continuum , de prog/classic groep geformeerd in Nederland. Het enige lid dat voor continuïteit zorgt is Yoel Schwarcz, verder wat wisselende bezettingen. Net als bij hun eerste album , kant a is gevuld met bewerkingen van klassieke stukken,kant 2 een lang stuk gecomponeerd door Richard Hartley. Ook weer uitgegeven door RCA, dus niet zomaar een platen label. Op internet wordt dit album nog beter beoordeeld dan het eerste, ik vind het lastig, omdat het eerste voor mij zo bekend is. De lp heb ik nooit gevonden, maar ook deze is in 2015 op cd gezet, waarvoor hulde. Kwaliteit gewaarborgd, en elke prog liefhebber zou dit moeten beluisteren. Net als het debuutalbum geef ik het een 4,5 want dat is het wel waard.