Will Johnson - Hatteras Night, a Good Luck Charm (2017)

Roots
Label: Undertow

1. Childress (To Ogden) (4:23)
  2. Every Single Day of Late (5:36)
  3. Ruby Shameless (3:13)
  4. Filled with a Falcon's Dreams (5:13)
  5. Heresy and Snakes (3:22)
  6. Hey-O, Hi-O (3:13)
  7. Predator (4:04)
  8. Milaak (5:05)
  9. Hatteras (7:52)
kennie
Nog geen stemmen hier???
1 van de beste albums van vorig jaar!

avatar van Renoir
kennie schreef:
Nog geen stemmen hier???
1 van de beste albums van vorig jaar!
Dat komt, denk ik, omdat het album zo moeilijk te krijgen is hier en niet op Spotify staat. Als je de cd in de VS bestelt, zijn de verzendkosten hoger dan de prijs van het album. Dus ik hoop dat Will snel weer eens hier optreedt, dan kan ik het na zijn optreden voor een normaal bedrag aanschaffen.

kennie
Renoir schreef:

Ik heb hem gewoon in de iTunes store gekocht.
8,91 dus een zeer geschikte prijs
En idd hopelijk komt hij snel weer eens deze kant op

Laatst via Undertow een hele rits werk van mr Johnson op Vinyl besteld, met (na overleg) gereduceerde verzendkosten - super service! Aardige lui daar.

Deze plaat ging in eerste instantie wat langs me heen omdat het eerste nummer me niet aansprak/aanspreekt. Vanaf nummer 2 zit alles weer helemaal snor, met als hoogtepunten Every single day of Late en Heresy & Snakes. Iets minder uitschieters naar boven of beneden dan voorgaande platen, maar constant hoog niveau.