menu

DSKNT - Phsphr Entropy (2017)

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

Zwitserland
Metal
Label: Clavis Secretorvm

  1. Exhaling Dust (8:26)
  2. S.O.P.O.R (7:46)
  3. Kr. Vy. Rites (1:10)
  4. Kr. Vy. Portals (7:35)
  5. Resurgence of Primordial Void Aperture (7:24)
  6. PhSPHR Entropy (9:32)
totale tijdsduur: 41:53
zoeken in:
avatar van Eddie
3,0
Vreemde plaat, niet verkeerd maar wel een vreemde plaat. Heel erg veel informatie is er over deze band ook niet te vinden. Het blijkt een één mans project te zijn uit Zwitserland. Als iemand mij had verteld dat het de nieuwe Mayhem was, had ik het ook geloofd. Ik had het voor Mayhem begrippen een teleurstellende plaat gevonden omdat ik wat spectaculairder drumwerk verwacht had. Slecht is het overigens ook niet, het baterd lekker op tempo door en houd de aandacht goed vast, heel spectaculair is het aan de andere kant weer niet, daarvoor mis ik een beetje een eigen identiteit.
Kortom, een lekkere plaat om de donkere dagen nog donkerder te maken, maar of ik deze over een jaar nog zal luisteren, dat betwijfel ik.

Gast
geplaatst: vandaag om 01:50 uur

geplaatst: vandaag om 01:50 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.