Benny Benassi - Hypnotica (2003)

Italiƫ
Dance
Label: ZYX

1. Satisfaction (4:45)
  2. Able to Love (3:27)
  3. No Matter What You Do (4:07)
  4. Let It Be (4:32)
  5. Love Is Gonna Save Us (5:05)
  6. Inside of Me (3:50)
  7. I Wanna Touch Your Soul (4:06)
  8. I'm Sorry (4:36)
  9. Time (4:42)
  10. Put Your Hands Up (3:54)
  11. Get Loose (5:10)
  12. Change Style (3:44)
  13. I Love My Sex (3:27)
  14. Don't Touch Too Much (5:50)
0,5
Niet om aan te horen. Gereedschapmuziek!!!

Love Is Gonna Save Is Us is de fijne nieuwe single, in tegenstelling tot No Matter What You Do, de vorige single... Op de single staat ook een remix van Felix da Housecat. Ik moet trouwens zeggen dat dit me erg doet denken aan de electro-versie van Anne Clark's Our Darkness (g_e_w_e_l_d_i_g nummer overigens) die FdH altijd draait in zijn dj-sets.

Electro_
Ik vind dit opzich best wel oké. Able To Love, No Matter What You Do en Satisfaction vind ik nog niet eens zo vreselijk. I Love My Sex is een beetje een slap aftreksel van Satisfaction. En Love Is Gonna Save Us begint ook wel goed, alleen die synthesizers van de melodie vind ik echt wal-ge-lijk. Ik geef hem maar 2* voor de twee singles die ik wel heel leuk vind; No Matter What You Do en Able To Love.

Electro_
Love Is Gonna Save Us is echt heerlijk!

(tot 1:20) Dan komt namelijk die vreselijk goedkoop klinkende synthesizer erin, waar ik een griefhekel aan heb.

avatar van luc011190
Satisfaction vind ik altijd wel een leuke clubtrack, de rest van de nummer zijn ook best aardig.

Ik zie Benny Benassi vanavond 'live', als onderdeel van het Amsterdam Dance Event op de Ocean Diva (een boot!). Zinzinzin

Benny Benassi en ik zijn verliefd op elkaar

avatar van nuf
nuf
wel leuke muziek eigenlijk, erg herkenbaar de synth stukjes van love is gonna save you zijn indd een beetje gaar. overall een erg leuk album eigenlijk

*3.5

avatar van nuf
nuf
ik was wel erg optimistisch toen ik het vorige stuk schreef, na de 2e luisterbeurt was er eigenlijk weinig meer aan.

verlaging naar 2.5*

avatar van RogerV
1,0
Satisfaction ging nog wel maar de rest was simpele op elkaar lijkende bagger.

avatar van Lexicon Devil
Op een of andere manier vind ik die clip van satisfaction wel leuk.

avatar van Wardsteiner
Hier en daar wat leuke beats, maar toch vooral veel hetzelfde. Met de eerste drie tot vijf nummers heb je het album wel ongeveer gehad, blijft daarna een beetje hetzelfde. Na de eerste vijf nummers ben je ook die vocals helemaal zat, zeker als ze bij zo'n belabberd nummer als I'm Sorry zitten. Geen aanrader dus.

Trouwens, de versie van Satisfaction van dit album vind ik lang niet zo goed als de Greece Dub die op een single is verschenen. Die is wel het proberen waard.

avatar van RogerV
1,0
Overigens is die clip van Satisfaction in 2007 nog geniaal geparodieerd door Jonny L aka Lo-Rider voor zijn plaatje Skinny

YouTube - Lo Rider - "Skinny"

De BBW versie van Satisfaction

avatar van kobe bryant fan
Nooit gedacht dat ik het ging hebben, maar hier staat m'n guilty pleasure op: Satisfaction. Geniaal nummer! De FL Grime Remix van The Biz mag er overigens ook nog zijn.

avatar van Lexicon Devil
Wat is er met de link naar de videoclip gebeurt?

Help!