Magnetic Spacemen - I Don't Wanna Grow Up (2016)

Label: Sounds Haarlem Likes Vinyl

1. Youth Glory (3:03)
  2. I Don't Wanna Grow Up (3:36)
  3. Makes Me Wonder (3:00)
  4. Robots (2:16)
  5. Seafood (4:09)
  6. Jaded (2:46)
  7. Radio (2:38)
  8. Hole in My Hand (1:35)
  9. Blurred (4:09)
avatar van koosknook
Als (halfbakke) blauwvinger, zal ik deze Zwollenaren ff een hart onder de riem steken door hun 4 ballen te geven.
Volgende week verschijnt hun nieuwe EP.
Dit is een leuke mix van: OFF!, The Hives, Nirvana en The Celibate Rifles (al wed ik dat deze jonkies van die laatste nog nooit van gehoord hebben).
Volgende maand geven ze zes gigs in verschillende Engelse zalen, als voorprogramma van VANT.

avatar van koosknook
Gisteren bij 'het Kattegat festival', waar de heren weer een lekker potje hebben gespeeld, heb ik vernomen dat de bandleden helemaal niet uit Zwolle komen, maar uit Tuk (of all places).
Inmiddels hebben ze wel Zwolle als standplaats verkozen.

avatar van JVT
JVT
Deze heren hebben een hele lekkere opvolger uitgebracht. Papoya Poya, lekker rammelende gitaarplaat, staat hier al enkele dagen op repeat.