Melody Gardot - Live in Europe (2018)

Jazz / Pop
Label: Decca

1. Our Love Is Easy (6:21)
  2. Baby I'm a Fool (4:24)
  3. The Rain (11:21)
  4. Deep Within the Corners of My Mind (6:56)
  5. So Long (5:35)
  6. My One and Only Thrill (7:33)
  7. Lisboa (7:06)
  8. Over the Rainbow (5:06)
  9. (Monologue) Special Spot (2:09)
  10. Baby I'm a Fool (4:03)
  11. Les Étoiles (3:23)
  12. Goodbye (4:05)
  13. (Monologue) Tchao Baby (0:22)
  14. March for Mingus (11:13)
  15. Bad News (6:29)
  16. Who Will Comfort Me (7:19)
  17. Morning Sun (12:22)
avatar van R-Know
Op Qobuz in HiRes beluisterd. Geweldig geluid. Detail, plaatsing en lucht!
Heel mooi laag.
Muziek is, vind ik, erg lekker. Niet alles vandaar de 4 sterren.
Liefhebbers van vrouwelijke jazz stemmen kan ik alleen maar adviseren dit eens te proberen.
Op ander sites zie ik dat het in dezelfde lijn als gregory porter en Norah Jones ligt. Echt niet!!

avatar van John Milton
Erg lekker inderdaad.

avatar van EttaJamesBrown
Mevrouw Etta bracht dit zojuist aan. Ik vind het een mooie verrassing. Toen ik haar het hoesontwerp liet zien en zei dat zij het na mocht doen was een kleine glimlach mijn deel.

avatar van Minneapolis
Bijzonder ontspannend, bijna hypnotiserend dit.. Niet alleen haar mooie stem, die ik eigenlijk alleen kende van het album Currency of Man, maar ook de instrumentatie en niet in de laatste plaatst het uitstekende geluid.

avatar van davevr
R-Know schreef:

Doet me meer denken aan Melanie De Biaso of Naima Joris haar stem.

avatar van Minneapolis
davevr schreef:

Doet me meer denken aan Melanie De Biaso of Naima Joris haar stem.

Inderdaad precies het hoekje waar ik toevallig in het struinen was deze week.
Maar een nummer als The Rain, met spetterende saxofoon passages, is totaal anders en zeer het ontdekken waard!

avatar van davevr
Minneapolis schreef:

Inderdaad precies het hoekje waar ik toevallig in het struinen was deze week.

Ja, mooie plaat dit.