The New Style - Independent Leaders (1989)

Label: MCA

1. Scuffin' Those Knees (3:16)
  2. Start Smokin' (4:50)
  3. Picture Perfect (3:11)
  4. Can't Win for Losing (3:15)
  5. Droppin' the Bomb (3:18)
  6. To the Extreme (2:38)
  7. Independent Leader (4:26)
  8. New vs. Style (3:37)
  9. Smooth Mood (3:59)
  10. Bring the Rock (3:32)
raffael77
Dit is het begin van Naughty By Nature(1e Cd). Met olschool hiphop en dope beats en cuts.

avatar van DJFreez
Je hoort wel dat ze nog niet helemaal een eigen stijl hebben, later werden ze zowel muzikaal als qua rappen wat beter. Maar zeker een leuk album.

avatar van jelmer19
Even geluisterd vandaag en er staan wel een paar tracks op die goed zijn, maar dit is toch niets in vergelijking met hun album ''Naughty By Nature'' uit 1991, welke ik echt super vind.
Ze hebben op dit album nog een andere stijl maar dit is toch ook wel leuk om een keer gehoord te hebben..

avatar van MAS
MAS