3-2 - The Wicked Buddah Baby (1996)

Label: Rap-a-Lot

1. Buddah Baby Intro (2:22)
  2. Comin' Down (4:00)

met Sonia Moore

3. Dressed 2 Kill (5:03)
  4. My Sweet Trick (5:40)
  5. Them Against Me (4:48)
  6. Welcome to the Slab (3:40)
  7. Turning Lane (4:06)

met South Side Playaz

8. Kickin' Flowz (3:53)
  9. Hit the Highway (5:42)

met Eightball & MJG en Too $hort

10. You Wanna Ride (4:38)

met UGK

11. Buddah Nature [Crazy C Remix] (4:08)

met Blac Monks

12. Buddah Baby Outro (6:30)

met DJ Screw

5 ster

Dit is het enige album, van alle CDs die ik ooit heb gehoord, waar ALLE tracks in mijn favorieten lijst staan

Ik kocht deze een paar jaar terug, omdat ik hem voor redelijk goedkoop zag liggen terwijl hij nogal zeldzaam is
Ik verwachtte niet veel, maar na een aantal keer luisteren werd dit een tijdje mijn favoriete album

Top 10 South als het geen Top 5 is

Beste tracks:
- allemaal

avatar van Paap_Floyd
5 stemmen, waaronder 1 van deze niet-hopper. Dat is toch wel weinig. Heerlijke plaat hoor. Hele fijne flow. Aanrader voor hiphopminnend MuMe.

avatar van Môrthul
Zeker een aanrader, alle liefhebbers van UGK en Dirty South in het algemeen kunnen dit waarschijnlijk wel waarderen. Waar het bij andere hip-hop albums nog wel eens tegen kan vallen ligt de kwaliteit op dit album constant hoog, elk nummer is goed. Alleen de hoes, tja, dat is misschien wel de lelijkste die ik ooit gezien heb

avatar van Môrthul
Ik zie hier nog geen stem van Yestsida Ik tip hem toch maar even want ik verwacht dat hij deze wel kan waarderen