Travis Scott & Quavo - Huncho Jack, Jack Huncho (2017)

Label: Quality Control

1. Modern Slavery (2:28)
  2. Black & Chinese (2:52)
  3. Eye 2 Eye (3:10)

met Takeoff

4. Motorcycle Patches (3:11)
  5. Huncho Jack (3:19)
  6. Saint (2:20)
  7. Go (2:36)
  8. Dubai Shit (3:48)

met Offset

9. Saint Laurent Mask (3:10)
  10. Moon Rock (2:31)
  11. How U Feel (3:25)
  12. Where U From (4:11)
  13. Best Man (4:26)
Man wat een teleurstellende plaat zeg. Er staan een aantal aardige nummers op, met name de eerste vier tracks. Maar er zit echt niks bij dat het niveau van eerdere samenwerkingen van Travis en Quavo haalt (Oh my Dis Side, Pick up the Phone). Ik verwacht geen lyrische wonderen van deze mannen, maar elk nummer op dit album gaat precies over hetzelfde. Ook de beats klinken weinig wonderlijk, Travis heeft het te veel aan andere producers over gelaten, terwijl hij juist zo'n goede producer is.

Het is kwalitatief geen vreselijk album, en prima als achtergrondmuziek, maar na al het lange wachten is dit toch erg jammer.

avatar van overmars89
Yup, ik heb precies hetzelfde gevoel. Al vind ik de tweede helft van de plaat juist weer een stuk beter dan de eerste helft. De beats van Dubai Shit, Saint Lauren Mask & How U Feel brengen tenminste nog een beetje diversiteit. Al met al wel een kleine teleurstelling, ook al ben ik niet de grootste fan van de 2 mannen..

Na alle negatieve reacties uit Amerika ben ik er heilig van overtuigd dat ik de enige ben die wél tevreden is met deze collab. Mindless catchy bangers is wat ik verwachtte en is wat ik ook kreeg van beide heren. Snap dat het matig kan klinken als je 13 Oh My Dis Sides verwachtte, maar je kon deze uitkomst verwachten als je Travis volgde het afgelopen jaar. Paar echte uitschieters gevonden in Saint Laurent Mask, How u Feel en de titeltrack. Op naar Astroworld!

Zit nu een half jaartje later, en ik ben positiever over dit album. Het is nog steeds enigszins teleurstellend, maar als ik een fijne achtergrondplaat nodig heb merk ik toch dat ik deze regelmatig opzet. Ik had verwacht dat ik Huncho Jack op dit moment al helemaal vergeten was, maar dit is niet het geval. Dit zou ook kunnen komen omdat Astroworld nog steeds niet uit is..

Best Man blijf ik een van de slechtste nummers in Travis' discografie vinden.