Harm Wierda - 777 (2007)

6. The Whispering Voice
  7. Harmonious Tendencies
  8. Acht Is Mear as Njoggen
Music Freak
Ik ken iemand die met hem heeft samen gewerkt, ze schijnen niet eens professionele appratuur te gebruiken om dit op te nemen, ook was de opkomst van de promotie van de cd niet zo geweldig, er kwamen maar een aantal mensen naar de opening toe om kennis te maken met zijn muziek. Volgens sommigen is Harm Wierda beter af in de band Planet Orange, waar hij zowel de orgel als gitaar speeld, zijn tweede cd schijnt in de maak te zijn.

Zijn muziek zit vol hard dreunen die soms erg irriatant kan over komen, soms hoor je hem gewoon keihard op de toetsen van de orgel spelen. Ik heb altijd geleerd dan een goeie muziekant nooit laat horen dat ie op de toetsen slaat.