Pro-Pain - Age of Tyranny (2007)

Alternatieve titel: The Tenth Crusade

Metal / Punk
Label: Candlelight

1. The New Reality (4:20)
  2. All for King George (4:07)
  3. Pigs in Clover (2:01)
  4. Beyond the Pale (5:00)
  5. Three Minutes Hate (2:57)
  6. Heads Will Roll (3:35)
  7. Company Jerk (3:33)
  8. Impeach Indict Imprision (3:59)
  9. Leveler (2:11)
  10. Iraqnam (3:53)
  11. Live Free (Or Die Trying) (3:49)
MetalDex
Weer een lekkere no-nonsense hardcore van de mannen van Pro-Pain. Niets nieuws onder de zon, maar als je eens een plaatje wilt luisteren dat lekker wegbeukt, is dit erg geschikt.
All for King George is één van de beste nummers van Pro-Pain die ik ken.

avatar van Fza
Fza
Beste pro-pain album van de laatste paar jaar in mijn mening, ik luister er nu al 2 weken dagelijks naar. Zoal MetalDex zegt beukt het lekker weg en is er opzich niet veel verandert muzikaal maar ik vind het toch net wat lekkerder klinken dan de vorige 2, meer groove ofzo.

Kingsnake
Wat een poepvette metalcore/hardcorepunk.

Heerlijk dat contrast in dat refreintje in King George, met dat 60's achtige refreintje.

Lekker snelle ritmes in bijvoorbeeld Pigs in Clover. En heerlijke solo's door het album heen.

Werelds, deze plaat.