Frank Zappa - Halloween 77 (2017)

Alternatieve titel: October 28, 1977 - Show 1 the Palladium, NYC

Label: UMG

1. Introductions (3:28)
  2. Peaches en Regalia (2:42)
  3. The Torture Never Stops (13:05)
  4. Tryin' to Grow a Chin (3:37)
  5. City of Tiny Lites (6:04)
  6. Pound for a Brown (8:05)
  7. Bobby Brown Goes Down (4:33)
  8. Conehead (9:19)
  9. Flakes (4:03)
  10. Big Leg Emma (1:47)
  11. Envelopes (2:29)
  12. Terry's Solo (4:42)
  13. Disco Boy (3:53)
  14. Läther (3:36)
  15. Wild Love (24:05)
  16. Titties 'N Beer (7:16)
  17. Audience Participation (0:48)
  18. The Black Page #2 (3:02)
  19. Jones Crusher (2:48)
  20. Broken Hearts Are for Assholes (3:52)
  21. Punky's Whips (9:43)
  22. Encore Audience (1:21)
  23. Dinah-Moe Humm (4:55)
  24. Camarillo Brillo (3:35)
  25. Muffin Man (4:36)
avatar van saxotoon
Leuk dat deze geplaatst is, maar het is geen officiele release. Halloween 77 is in 2 versies gepubliceerd. Een CD van 1 concert en een USB-stick met de hele reeks.
Dit is een knutselwerkje van fans die persé het ouderwetse schijfje in hun kast willen. Ze hebben er volgens mij zo 7 gemaakt.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
saxotoon schreef:

Gewoon te downloaden via ITunes

avatar van freakey
Wat de DJ zegt...

avatar van saxotoon
Kijk, dat wist ik dan nog niet.
Is het daar mee een officiele release?

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
saxotoon schreef:
Kijk, dat wist ik dan nog niet.
Is het daar mee een officiele release?

Is te koop en te downloaden dus lijkt me wel.
UMG label op Amazon ook trouwens

avatar van saxotoon
UowMyGod, komt dat label van Ahmet? Dan zijn er behalve de USB en triple-CD dus nog 5 versies op de markt.
Dan zijn deze versies dus downloads? Dat maakt ze blijkbaar echter dan de USB-versie. Die krijgt namelijk geen eigen stoeltje op deze site maar moet het doen met de vermelding bonustracks bij de triple-cd-hoes.
Blijven lastige jongens, die Zappa's.