Twilightning - Plague-House Puppet Show (2004)

Finland
Label: Spinefarm

1. Plague-House Puppet Show (4:19)
  2. Into Treason (5:07)
  3. The Fiend (4:23)
  4. Victim of Deceit (4:11)
  5. Painting the Blue Eyes (4:31)
  6. In the Fervor's Frontier (4:56)
  7. Fever Pitch (3:49)
  8. Diamonds of Mankind (4:56)
  9. Riot Race (5:27)
  10. Lubricious Thoughts (5:13)
Eeuwig, maar dan ook eeuwig zonde!
Waarom? Ik zal het uitleggen.
Delirium Veil (debuutalbum) was een plaat die zijn weerga niet kende. Geweldige nummers die stuk voor stuk geniaal waren. Het is dan ook mijn nummer 1 in de persoonlijke top 10.
Wat is het dan jammer en vooral gewoon kut, dat dit dat het vervolg is. De Kiske achtige stem van de zanger is ineens veranderd in een semi-zware stem die totaal niet past bij de vorige CD, en eigenlijk ook niet op deze. Plague-house puppetshow is een album met 2 goede nummers (titelsong en Riot Race) waarnaast er 8 tracks volledig voor spek en bonen bijzitten. Wat is dit een flut album! Mag ik dat zeggen over deze band. JA DAT MAG IK!
1,5 ster voor de moeite en de 2 goede nummers.