Roxette - Hits (2006)

Alternatieve titel: A Collection of Their 20 Greatest Songs!

Zweden
Label: EMI

1. One Wish (3:03)
  2. The Look (3:57)
  3. Dressed for Success (4:11)
  4. Listen to Your Heart (5:14)
  5. Dangerous (3:49)
  6. It Must Have Been Love (4:19)
  7. Joyride (4:01)
  8. Fading Like a Flower (Every Time You Leave) (3:53)
  9. Spending My Time (4:35)
  10. How Do You Do! (3:11)
  11. Almost Unreal (3:58)
  12. Sleeping in My Car (3:34)
  13. Crash! Boom! Bang! (4:26)
  14. Run to You (3:38)
  15. Wish I Could Fly (4:42)
  16. Stars (3:58)
  17. The Centre of the Heart (3:23)
  18. Milk and Toast and Honey (4:04)
  19. A Thing About You (3:47)
  20. Reveal (3:43)
Voor degenen die nog geen album hebben van Roxette, is dit een prima verzamelaar

avatar van Thunderball
Ik vind die oudere (die nieuw niet meer te krijgen is) uit '95 toch stukken beter.
Hier ontbreekt te veel op (The Big L en Vulnerable) en daar voor in de plaats krijg je een zevental oninteressante nieuwere nr's.

Die andere heb ik vier sterren gegeven, deze krijgt er vanwege de bovengenoemde gebreken van mij drie.

avatar van BeatHoven
Ondanks het ontbreken van enkele belangrijkere nummers is dit een prima verzamelaar, die het misschien overbodig maakt om de studioalbums aan te schaffen.

Father McKenzie
Vrij oppervlakkige maar goed gemaakte confectiepop van het Noorden.
De hitjes zijn leuk om eens terug te horen, en zoals iemand al stelde; een echte albumband kun je dit nauwelijks noemen.
Derhalve, toch nog 3.5 voor de wel leuke hits, er wordt grotere rommel op de mensheid losgelaten.

avatar van Pinsnider
Ik word een beetje moe van al die verzamelaars en wacht als echte fan al jaren op een moment dat Per en Marie hun handen nog één laatste keer ineen slaan... Marie is al weer lange tijd hersteld en de solo-albums zijn niet echt om over naar huis te schrijven... Huppekee, nieuwe plaat dus! En niet verzamelaar nummer zoveel!!!!