King Buffalo - Repeater (2018)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Repeater (13:40)
  2. Too Little Too Late (4:43)
  3. Centurion (5:56)
avatar van Alicia
Hallo!

Deze komt even binnenstuiven, zeg!

Ik heb echter zo'n donkerblauw vermoeden waarom de band dit apart heeft gezet van Longing to Be the Mountain, eveneens uit 2018. Misschien is het allemaal teveel van het goede voor op een enkel schijfje? Maar Repeater vind ik wél 't betere 'kleine broertje' van Longing to Be the Mountain.

Je moet 'm alleen niet opzetten als je bovenaan de trap met een koptelefoon op je knar de was aan het afhalen bent.

*de weggeschoten knijpers aan het verzamelen slaat*

avatar van cornucopia
Repeater is briljant.

avatar van namsaap
Lekker vervolg op het debuut, maar het titelnummer en in navolging daarvan Too Little Too Late duren me toch wat te lang voor het aantal goede ideeën dat de nummers bevatten. De titel Repeater is dan wel weer toepasselijk. Centurion sluit het album lekker af.