Ali Campbell / Astro / Mickey - A Real Labour of Love (2018)

Pop / Reggae
Label: UMe

1. Making Love (4:12)
  2. She Loves Me Now (4:31)
  3. Strive (4:42)
  4. Here I Come (3:41)
  5. Telephone Love / Rumours (7:52)
  6. How Could I Leave (6:01)
  7. Ebony Eyes (3:39)
  8. Hush Darling (4:41)
  9. Hard Times (4:42)
  10. Moving Away (3:35)
  11. International Herb (3:23)
  12. A Place in the Sun (4:51)
  13. Tune In (4:21)
  14. Once Ago (3:45)
  15. In the Rain (4:13)
  16. Under Me Sleng Teng (4:21)
avatar van lennon
Tja...

De titel lijkt een middelvinger naar de andere ub40... het meer dan uitgemolken labour of love lijkt een vervolg te krijgen.

Live nog best leuk om te zien, dit trio...maar qua studio werk al jaren zwaar onder de maat.

Ik ga hier geen moeite meer voor nemen.

avatar van nlkink
A Real Labour Of Love deze keer. Moet dat iets zeggen over de oorspronkelijke serie Labour Of Love albums? Het wordt een beetje sneu.

avatar van reptile71
Zijn er nu eigenlijk twee UB40's tegenwoordig? Hier heten ze UB40 Featuring Ali, Astro & Mickey.

avatar van spoiler
reptile71 schreef:

Jazeker. Twee UB40's zijn er.
Er is ook een erg vermakelijke documentaire over gemaakt.
Laat ik het zo zeggen dat de twee bandjes geen vrienden zijn

avatar van reptile71
Ja, dat had ik wel al begrepen. Jammer, vroeger als kind was ik groot fan. Ali & Astro zijn wel de bekendste gezichten van de band. Dit Labour of Love is meer van hetzelfde mag ik aannemen.

avatar van Poles Apart
Het feit dat dit trio zich nu ook UB40 noemt zal de boel alleen nog maar meer op scherp zetten. Zonde en ook zielig, want het draait puur om geld.

Veel jaren '80 reggae covers op dit album, al staat Stevie Wonder's "A Place in the Sun" er ook op. Benieuwd hoeveel ze heel hebben gelaten van Barrington Levy's geniale "Here I Come"....

IB40+

Al 5 jaar.

avatar van Poles Apart
En Mickey is ervan onder gemuisd. Gereduceerd tot duo dus dit trio van voormalige UB40 muiters.

avatar van lennon
Ali en Astro is toch alles wat je nodig hebt om de ub40 sound te houden. Mickey kunnen ze net zo goed missen

Weer een cover plaat, de zoveelste.
Voegt wederom niets toe. Luister vooral naar wat oudere albums van ub40, dit kun je links laten liggen.