Marco Mendoza - Viva la Rock (2018)

1 stem

Label: Mighty

1. Viva la Rock (4:12)
  2. Sue Is on the Run (3:55)
  3. Rocketman (4:05)
  4. Sweetest Emotions (3:51)
  5. Chinatown (4:40)
  6. Burned (4:04)
  7. Love 2 You (4:38)
  8. Leah (4:44)
  9. Hey Baby (4:51)
  10. Let It Flow (4:03)
avatar van gigage
Wie Thin Lizzy , the dead daisies of Black Star riders wel eens live heeft gezien met Mendoza op bas die herkent hem uit duizenden waarschijnlijk. Vanwege de korte vestjes die hij draagt lijken zijn ontblootte armen buiten proportioneel lang. Het aimabele ventje zorgt voor veel energie on stage en probeert dat op deze classic rock plaat ook over te brengen.
Een van de problemen van muzikanten die wat solo werk afleveren is dat ze het zelf willen inzingen. Er is een reden dat ze muzikant zijn en live alleen wat back ground vocals mogen doen. Zo ook hier. Marco probeert een soort van Lenny Kravitz voice op te zetten. Op zich nog niet eens zo verkeerd maar hij klinkt wat ongetraind en overenthousiast. Ach het luistert allemaal wel lekker weg en met de thin lizzy cover china town en de ted nugent cover hey baby weet u inmiddels wel wat voor vlees we in de kuip hebben.