Schwarzer Engel - Kult der Krähe (2018)

1 stem

Duitsland
Label: Massacre

1. Krähen an die Macht (3:50)
  2. Viva la Musica (2:58)
  3. Gott Ist im Regen (4:26)
  4. Sinnflut (4:08)
  5. Futter Für die See (3:19)
  6. Mein Glühend Herz (3:42)
  7. Ein Kurzer Augenblick (3:59)
  8. Meerflucht (4:13)
  9. Requiem (4:42)
  10. Unheil (3:57)
  11. Wenn Mein Herz Zerbricht * (5:27)
avatar van DargorDT
Geen enkel bericht, geen stem... Nou, laat ik de eerste dan maar zijn.

Wie op de nieuwe Rammstein wacht, moet dit zeker gaan luisteren. Bombast, stampende ritmes, Duitse teksten, de vocalen waarbij flink gespiekt is bij Herr Lindemann... Het ligt er allemaal duimendik bovenop, maar toch toont deze zwarte engel af en toe een eigen gezicht. Van een band kunnen we overigens niet echt spreken, want zanger en multi-instrumentalist Dave Jason schijnt alle instrumenten te hebben ingespeeld. Live is wél sprake van een band trouwens.

Geen hoogvlieger, maar gewoon een lekkere melodieuze plaat die Rosenrot (van het grote voorbeeld) nog het meest benaderd.

Probeer het eens uit, misschien ben je positief verrast.