Yamantaka // Sonic Titan & Pantayo - Severed (2016)

1 stem

Canada
Rock / Electronic
Label: Drinkbox

1. Desert (2:40)
  2. Home (3:14)
  3. Death (2:23)
  4. The Wilds (Exploration) (3:44)
  5. The Wilds (Battle) (3:43)
  6. Domain of the Crows (Exploration) (4:28)
  7. Domain of the Crows (Battle) (4:33)
  8. Crow Golem (3:38)
  9. Mountain Ghost Town (Exploration) (4:46)
  10. Mountain Ghost Town (Battle) (4:43)
  11. The Citadel (Exploration) (4:32)
  12. The Citadel (Battle) (4:33)
  13. Home Revisited (Exploration) (4:31)
  14. Home Revisited (Battle) (4:30)
  15. Er'Khaan (6:47)
  16. Take My Hand (Credits) (4:35)
avatar van Manuel
Ik ken dit spelletje (?) niet, maar ik denk dat deze als soundtrack erg goed werkt. Als gewoon album is het net wat minder.

avatar van E-Clect-Eddy
De hoes lijkt wel getekend door iemand uit de Disney studio's...

Als ik de achtergrond hiervan lees op Bandcamp dan wordt de interesse wel geprikkeld.

"YAMANTAKA // SONIC TITAN are a psychedelic noh-wave opera group fusing noise, metal, pop and folk music into a multidisciplinary hyper-orientalist cesspool of 'east' meets 'west' culture clash in giant monochrome paper sets."

Zal eens een paar nummers luisteren...

avatar van Manuel
Het is zeker een interessante band, en dit is ook zeker niet verkeerd, maar je hoort wel echt dat het als soundtrack gemaakt is, waardoor het als album iets minder goed werkt. Misschien zijn hun reguliere albums dan interessanter.