Jon B - Cool Relax (1997)

R&B
Label: Epic

1. Shine (4:29)
  2. Bad Girl (4:19)
  3. Don't Say (4:48)
  4. They Don't Know (4:34)
  5. Can't Help It (4:47)
  6. Cool Relax (4:26)
  7. Are U Still Down (4:27)

met 2Pac

8. Pride & Joy (3:37)
  9. I Do (Whatcha Say Boo) (4:46)
  10. Let Me Know (4:51)
  11. I Ain't Going Out (4:29)
  12. Let's Go (Interlude) (1:21)
  13. Can We Get Down (5:24)
  14. Love Hurts (4:34)
  15. Tu Amor (8:33)
Gewoonweg z'n beste album. Er zijn weinig albums waarvan ik zeg dat ik elk nummer leuk vind. Dit album is een van de weinige.

Dit album is heel constant waarop veel uitblinkers staan met als hoogtepunt de Tim & Bob productie (Bobby Valentine, Donell Jones) "They Don't Know" en ook de singles "Are U Still Down" en "I Do (Whatcha Say Boo)". Het album is heel laid-back om op te zetten als je gewoon wilt relaxen. 5 sterren is dit album voor mij waard

avatar van KILLERBEE99
De enige nummers die me echt kunnen interseren zijn Cool Relax en Are U Still Down, het nummer met 2Pac, ook de enige rede waarom ik dit luister. Ben totaal geen fan van R&B, maar hip-hop daar in tegen heel veel!

Maarja Cool Relax is ook een vet nummer, en daar is geen rap in te horen

avatar van mh040
KILLERBEE99 schreef:

Maarja Cool Relax is ook een vet nummer, en daar is geen rap in te horen
Beetje zonde van het stemgemiddelde als iemand die zelf zegt totaal geen r&b liefhebber te zijn 1* gaat geven voor een r&b album. En ik zag dat dezelfde user hetzelfde heeft gedaan bij andere Jon B albums.

avatar van KILLERBEE99
mh040 schreef:

In principe ben ik het wel met je eens. Ik luister over het algemeen rap, maar wat als mijn stem wel positief uitvalt bij een niet-rap albums zoals bij Pink Floyd en Jeff Wayne... Zou ik die dan ook moeten verwijderen?

avatar van mh040
KILLERBEE99 schreef:

ik begrijp je. Maar dan zou ik ook net zo goed albums van Frans Bauer kunnen opzoeken en daar overal 1* geven omdat het niet mijn smaak is.