Les Incompetents - End of an Error (2004-2006) (2007)

Label: White

10. How It All Went Wrong
  11. Whiskey in the Jar
  12. Interview
  13. Stupid Rap
How It All Went Wrong is echt een van de beste popliedjes die ik de afgelopen jaren heb gehoord. Beginnend als een 'shambolic' Libertines-aftreksel, en daarna uitmondend in een heerlijk vrolijk popliedje met goeie hooks en twee battlende vocalisten (wat dat betreft gaat de Libertines-vergelijking ook zeker wel op).

Jammer dat dit bandje nu alweer uit elkaar is, en dat ze dan van het materiaal niet eens 1 hele cd kunnen volmaken, het word hier opgevuld met interviews met XFM.

Nah, vond het altijd maar een slap Libertines-aftreksel om eerlijk te zijn. Sommige nummers van hen zijn wel redelijk aardig, rest blijft gewoon prut.

woggle
Ze hebben geloof ik ook wat tegenslagen gehad (zieke bandmembers enzo)

Rede dat ze uit elkaar gingen was dat iedereen meer hun eigen muzikale weg in wil slaan (standaard, ja)

Niettemin zitten er aardig wat punk-ska nummertjes op