Mooi Wark - Gewoon Idioot (2006)

Label: CNR

1. Bier, Patat en Rock n' Roll (3:55)
  2. Rolle King (3:18)
  3. Idioot (3:48)
  4. Hoe Is Tie (2:45)
  5. Vi'j 't Gek (Dreuge Bek) (3:28)
  6. Soms Zit Het Met (4:23)
  7. Bokkie of een Geittie (3:25)
  8. Dat Giet Zo Moar Niet (3:51)
  9. Dizze Zomer (3:05)
  10. De Pieteröliekar (3:21)
  11. Geil as een Bossie Siepels (3:29)
  12. Één Flessie Bier Schat (3:44)
DonDijk
vooral tekstueel een verademing voor de nederlandstalige muziekscene.let bijv. op het volgend sterk staaltje dichtkunst: Ik bin zo geil as een bossie siepels in Augustus

het is allemaal vrij veel van het zelfde, maar

'Biet, Patat en Rock n' Roll'
'De Pieteroliekar'
'Idioot'
'Bokkie of een Geittie'

vind ik allemaal goed te vertoeven.
Al blijft dit gewoon een band die je live moet zien, en niet op album moet hebben. Want live rocken ze gewoon erg goed..

want een balharen zijn het eigenlijk(positief)
de 1e keer dat ik ze hoorden vond ik het gelijk al prachtig.
maar dat heb ik met (bijna) alle boeren rock bandjes.

avatar van Oldfart
alleen kan 1 van hun moeders eindelijk eens een keer die slecht zittende, te ruime, met lubberende broeken, belachelijke live outfit van hun een keer vermaken; mijn hemel zien er meestal niet uit.

En de muziek? simpel en een beetje eentonig. maar dat zeiden velen ook van Staus Quo.
File onder: wel grappig.