Hybrid - I Choose Noise (2006)

Electronic
Label: Distinct'ive

1. Secret Circles (0:52)
  2. Dogstar (8:23)
  3. I Chose Noise (5:28)
  4. Falling Down (6:51)
  5. Last Man Standing (8:07)
  6. Hooligan Spirit (4:33)
  7. Choke (6:51)
  8. Keep It in the Family (6:21)
  9. Until Tomorrow (6:46)
  10. Dream Stalker (6:28)
  11. Just for Today (8:10)
avatar van Mimo
Mooi album, vooral Dogstar!

Dogstar, Falling Down, Just for Today. Heel mooi. Jammer dat het hier nauwelijks verkrijgbaar is.

Luister ook eens hun eerdere album Morning Sci-Fi. Imho nog veel beter

avatar van RogerV
Dit vind ik toch de zwakkere broeder onder de Hybrid albums. De productie is op zich goed maar de nummers vind ik erg saai. Het heeft niet die pakkende melodie of die geniale zanglijnen. Het komt allemaal een beetje te serieus over.

avatar van Shelter
Ik vind dit nu juist een van de betere albums (ik vind ze eigenlijk allemaal wel goed hoor), omdat ik meer van stevigere beats houd met het drumm n bass feel erbij.
De zang vind ik alleen ok als het iets toevoegt, als het een simpel zanglijntje is heb ik het liever niet in het nummer.
Sowieso een geweldige tip van een vriendin van mij, ik kende dit niet en kreeg 3 albums om te checken. Kent iemand nog meer tips dat klinkt als Hybrid?
Ik hoef geen trance dingetjes of pure drumm n bass, ik heb vrij lang drumm n bass geluisterd dus die wereld ken ik wel. Ik zie dit als een fusion van breakbeat/trance/techno/drumm n bass.