Booka Shade - Cut the Strings (2018)

Duitsland

10. Tyrell
  11. Aftermath

met Giorgia Angiuli

avatar van Manuel
Goed album, en een stuk steviger dan ik van Booka Shade gewend ben.

avatar van -SprayIt-
Booka Shade is eigenlijk altijd wel prijs, zo ook deze. Iets gelikter allemaal en de tracks met zang hoeven van mij niet zo, maar kom toch weer aan een (krappe) 4*

Wel weer eens zin in een dansfeestje of festival!

avatar van Mjuman
-SprayIt- schreef:

Wel weer eens zin in een dansfeestje of festival!

Eerlijk gezegd was Booka Shade me al kwijt bij voorganger Galvany Street - zal hier eens naar luisteren; hierna is er nog een verschenen, maar ik vrees dat de dagen van Mandarine Girl niet zullen wederkeren, ook niet als de terrassen langer open mogen