Primal Scream - Live in Japan (2003)

Label: Sony

1. Accelerator (3:19)
  2. Miss Lucifer (2:36)
  3. Rise (4:24)
  4. Shoot Speed / Kill Light (4:43)
  5. Pills (3:58)
  6. Autobahn 66 (5:40)
  7. City (3:18)
  8. Rocks (3:31)
  9. Kowalski (5:16)
  10. Swastika Eyes (6:01)
  11. Skull X (4:18)
  12. Higher Than the Sun (6:53)
  13. Jailbird (3:43)
  14. Movin' on Up (5:00)
  15. Medication (3:41)
  16. Born to Love (3:15)
tondeman
Iedereen die primal scream vet vind MOET dit horen.

tondeman
Wat een band... wat een setlist.
Vergeet alle andere live albums die ''rock n roll'' zijn, dit is 12 stappen verder. Nucleair.

avatar van Toon1
Vet... op z'n minst!!!

avatar van Paalhaas
Toon je moet nog veel leren. MAAR DAT IS NIET ERG!

Woutt
Rocks, Kowalski, Born To Lose, Accelerator, rock & roll!

avatar van Cygnus
tondeman schreef:
Iedereen die primal scream vet vind MOET dit horen.

En ook mensen die Primal Scream niet vet vinden, MOETEN dit checken. Man wat een smerige herrie!

avatar van Reint
Waar de electro-punk van PS rond deze periode op plaat soms nog gestudeerd, strak en bekoeld kan klinken (altijd een risico als je rockgrooves wil mixen met dancebeats), klinkt de band hier constant alsof ze uit de bocht vliegen. Meer improvisatie, meer in your face en alles een versnelling hoger. De soms wat afgekeken rocknummers werken ook beter.

Echt een complete adrenalinerush, tot nu toe het beste wat ik van deze band heb gehoord (los van Screamadelica).