Ocean Wisdom - Wizville (2018)

Label: High Focus

5. Life (3:47)
  6. Tom & Jerry (3:26)
  7. Righteous (4:04)

met Roots Manuva en Rodney P

8. Burning a Bridge (4:00)
  9. Revvin' (3:56)

20. Menacing (2:44)
  21. Goosfraba FM (3:48)

met Rude Kid

avatar van Ward
Dit album vind ik toch wat minder dan zijn sterke debuut. Een paar kwalen die typerend zijn voor een 2e album. Na zijn succesvolle debuut kan Wizzy nu kiezen uit een scala aan producers, waar hij dankbaar gebruik van maakt. Hierdoor mist dit album qua sound een beetje de eenheid, die het volledig door Dirty Dike geproduceerde debuut wel had. Het voelt een beetje aan als een portfolio ipv een coherent album. Al laat Ocean Wisdom wederom horen een talentvolle emcee te zijn, staan er hier ook wat nummers waar ik niks mee heb (Bijv. Don en het zeikerige Perspectives). Sowieso had het album minstens 20 min korter mogen zijn. Gelukkig blijft er genoeg te genieten over. 3,5*