Laura Pausini - Fatti Sentire (2018)

Italië
Label: Warner Bros.

1. Non è Detto (3:27)
  2. Nuevo (4:12)
  3. La Soluzione (3:53)
  4. E.STA.A.TE (3:35)
  5. Frasi a Metà (4:01)
  6. Le Due Finestre (4:19)
  7. Fantastico (Fai Quello Che Sei) (3:34)
  8. No River Is Wilder (3:20)
  9. L'ultima Cosa Che Ti Devo (3:38)
  10. Un Progetto di Vita in Comune (3:16)
  11. Il Caso è Chiuso (3:29)
  12. Zona D'ombra (2:50)
  13. Francesca (Piccola Aliena) (3:31)
  14. Il Coraggio di Andare (3:45)
williamq12
Na de eerste luisterbeurt geef ik 3 sterren. Zal wellicht wijzigen na meerdere luisterbeurten.

avatar van E-Clect-Eddy
Ik meen dat mijn moeder hier naar luisterde. Volgens mij had Laura ook wat hitjes in Nederland zo begin 90s al kan ik er nu geen opnoemen.

Wat ik hoor bij de eerste 5 nummers (zowel in Italiaans als Spaans) die heb beluisterd van het album is Pop / Latin Pop / Ballads en wat Dance zoals op het goed dansbare E.STA.A.TE. Ze klinkt prima bij stem maar toch vind ik het effect wat op haar stem niet altijd even mooi. Zou me ook niet verbazen als die gebruikt wordt om incidenteel gebruik van de auto-tune te verstoppen.

Van wat ik gehoord heb zijn het prima Pop nummers, de iets meer exotische Italiaanse versie's vond ik net iets meer interessant dan de Spaanse versie's.