menu

Sinergy - Beware the Heavens (1999)

mijn stem
3,57 (7)
7 stemmen

Finland
Metal
Label: Nuclear Blast

  1. Venomous Vixens (3:13)
  2. The Fourth World (4:20)
  3. Born unto Fire and Passion (1:46)
  4. The Warrior Princess (4:51)
  5. Beware the Heavens (3:52)
  6. Razor Blade Salvation (4:58)
  7. Swarmed (5:23)
  8. Pulsation (1:45)
  9. Virtual Future (4:08)
totale tijdsduur: 34:16
zoeken in:
Geweldig catchy album met dikke leads. Ik weet niet of ik dit album, of hun laatste het gaafst vind. Daarom beide 4,5*

avatar van gigage
4,0
In Flames gitarist Strömblad en Children of Bodom gitarist Alexi Laiho spelen samen op dit Sinergy album en dat moet de power metal zoals we die toen kenden wat pittiger maken ten opzichte van hun labelgenoten. De vraag is dan of ze hun eigen stijl aanhouden ( melo-death) of helemaal omgaan voor de generieke power riffs om mevrouw de zangeres te laten shinen. Zulke vragen stel je jezelf dan alvorens het album een slinger te geven.
Ik houd u maar niet langer in spanning: dit is een gitaarplaat! En mevrouw probeert er bovenuit te komen maar dat heeft weinig zin omdat mijn oortjes allang gegrepen zijn door de Strömbold/ Laiho tandem. Typische Bodom breaks maken het helemaal af. Dus mocht u Alexi ook missen dan is dit vergeten Finse gezelschap misschien een mooie opvuller totdat het allerlaatste live album van CoB uitkomt.
De deluxe bevat nog 3 extra (cover)songs

avatar van Edwynn
Toen dit uitkwam, heb ik het eens geluisterd bij mijn favoriete ceedeehandel (White Noise!) maar ik vond er geen bal aan. En nu nog niet

Gast
geplaatst: vandaag om 16:59 uur

geplaatst: vandaag om 16:59 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.