Sinergy - Suicide by My Side (2002)

Finland
Label: Nuclear Blast

1. I Spit on Your Grave (4:03)
  2. The Sin Trade (3:48)
  3. Violated (4:07)
  4. Me, Myself, My Enemy (4:15)
  5. Written in Stone (4:20)
  6. Nowhere for No One (3:11)
  7. Passage to the Fourth World (3:38)
  8. Shadow Island (5:03)
  9. Suicide by My Side (3:43)
  10. Remembrance (2:02)
avatar van Sinner
Sinergy heeft (of had) twee grote troeven - het geweldige gitaarspel van Alexi Laiho (Children Of Bodom) en de zang van Kimberly Goss (lekker krachtig - beetje ruiger dan bvb Doro en zonder accent). De eerste twee cd's zijn aardig, maar het is pas op Suicide By My Side dat ik de band echt goed begon te vinden. Geweldige gitaarpartijen en de songs steken prima in elkaar - een heel erg degelijk melodieuze metal cd dus. Wel jammer dat er hierna niet echt iets meer van de band is vernomen. (tegenwoordig zelfs doodstil - zo zou er normaal gesproken verleden jaar al een nieuwe cd zijn uitgekomen maar daar (en van Sinergy en Goss) is tot op heden niets meer vernomen).

avatar van snarf349

avatar van Sinner
Nou kijk het eens na voor mij? Geen idee of ik ernaartoe ga maar het benieuwd me wel of dit klopt.

avatar van snarf349
[quote]snarf349 schreef:
volgens mij treden ze binnenkort hier in de buurt op (dijkrock in nieuw vossemeer ). als je interessen hebt wil ik wel informeren hoe of wat.[/quote

sorry, heb ff geinformeerd zit er helemaal naast gaat om een heel andere band en het was geen dijkrock maar borstrock, dacht ook weer iets te weten.