Toni Braxton - Sex & Cigarettes (2018)

R&B
Label: Def Jam

1. Deadwood (3:59)
  2. Sex & Cigarettes (3:46)
  3. Long as I Live (4:50)
  4. Foh (2:47)
  5. Sorry (3:56)
  6. My Heart (4:08)

met Colbie Caillat

7. Coping (3:54)
  8. Missin' (3:30)
  9. Forgiven * (4:01)
  10. Coping [Disco Killerz Remix] * (3:31)
  11. Coping [Eden Prince Remix] * (3:18)
avatar van E-Clect-Eddy
Het titelnummer van dit nieuwe album van Toni Braxton kwam vrijdag uit, als derde single nadat al eerder Deadwood en Long as I Live werden uitgebracht (zonder video) > YouTube audio only

Het titelnummer is op zich een prima ingetogen slow nummer maar persoonlijk vind ik Long as I Live het echte juweeltje dat er aankomt. Ik slecht 1 album van Toni en die luister ik zo goed als nooit meer maar er lijkt een prima album aan te komen dat de moeite waard is om tenminste één keer te beluisteren. Al vermoed ik dat het daar niet bij gaat blijven... nog een kleine week wachten.

avatar van NewYorkCityLight
Onbegrijpelijk - en toch gezien het huidige muziekklimaat begrijpelijk - dat 'Long as I Live' geen grote hit is geworden. Wat een prachtig nummer.

Als Adele het had uitgebracht had het overal 13 weken op #1 gestaan.

avatar van MIAB
Ik kan me goed voorstellen dat sommige mensen de manier van zingen van Toni Braxton niet als prettig ervaren. Het is echter onbegrijpelijk dat dit album niet meer doet dan het heeft gedaan. Geen enkele hitnotering meer sinds.. precies.

Persoonlijk hou ik van Toni's warme stem en haar "maniertjes" storing mij niet. Dit album is kort, maar zeker krachtig. Vooral Sex & Cigarettes en Long as I live zijn erg mooi. Maar Coping, Foh en Sorry. Goed album(pje).

Beetje bij beetje ben ik dit album gaan waarderen. Vooral Long As I Live is echt een heerlijk zwoel zomeravond-nummer dat zo op de radio gedraaid had kunnen worden. Gemiste kans! Ook deadwood, Sorry, Coping en de titeltrack luister ik regelmatig!

De vibe van dit album heeft raakvlakken met Mariah’s laatste album (Caution). Het zwoele, het sensuele en bij tijden het emotionele.

Ook een prachtige cover trouwens, past helemaal bij de stijl van het album!