Test Dept. - Totality (1995)

Electronic / Rock
Label: KK

1. Once the Red Dust Passes..., Pt. 1 (4:01)
  2. Chillo (Sunrise) (5:31)
  3. Hole (5:42)
  4. Gripper (A Lifetime of Knowledge) (4:44)
  5. Genius (5:03)
  6. Timebomb (5:49)
  7. Woza Moya Woza (Come Spirit Come) (5:56)
  8. The Point (6:54)
  9. Gamma Ray (7:05)
  10. Rol Ihlahla (Stirring Up Trouble) (3:38)
  11. Chillo (Sunset) (5:15)
  12. Al'Rabih (The Spring) (4:07)
  13. Zazen (5:40)
  14. Once the Red Dust Passes..., Pt. 2 (3:48)
avatar van Castle
Soms heb je van die momenten dat je voor je platencollectie kast sta en denkt wat zal ik eens opzetten?
Vanavond weer eens zo een moment, mijn oog viel op een rij Test Department cd's.
Ja warom heb ik er daar een aantal van en besloot Totality op te zetten.
Nee kijkende op MusicMeter wat ik het ooit aan sterren gaf, 4 hele, tsja is het dat nog waard?
Deels klinkt het wat gedateerd, slecht absoluut niet, maar om het gedateerde een 4 bv 3,5 of 3 ster te maken? Nee, daarvoor klinken nummers als Chillo (Sunrise), Rol Ihlahla of Woza Moya Woza nog te fris EN zou je een klassieker van Pink Floyd omdat het ouder is en wellicht gedateerd hiervoor afstraffen?
Zou dit album wederom nu aantal jaar in de kast blijven wachten? Of draai ik morgen bijvoorbeeld PaxBrittanica of een ander Test Dept.? We gaan het testen