Nina June - Bon Voyage (2018)

Pop / Electronic
Label: Red Ribbon

1. Out to Sea (3:32)
  2. For Love (3:36)
  3. Mirror Walls (3:31)
  4. Daffodils (3:10)
  5. Till Dawn (3:12)
  6. Sleeping Soldiers (2:59)
  7. Wanderers (3:54)
  8. We Watched It All Come Down (3:54)
  9. If We Never Go (3:07)
  10. When We Fall (3:31)
  11. Where the Angels (3:36)
avatar van Madjack71
Met Bon Voyage, lijkt Nina hier -naar mijn gevoel- een statement te maken; Hier ben ik. Dit is mijn muziek, mijn gevoel en wat ik wil zeggen in mijn teksten. Wellicht dat de albumhoes dan ook zo "into your face" is. Na een tussenstop van een aantal jaren, met wellicht de twijfel of ze door wilde gaan. Is dit voor mij meer als een debuut, dan wellicht haar 1ste album. Hier hoor je een talentvolle zangeres, songwriter en muzikante, die elk nummer op dit Bon Voyage een eigen kleur weet mee te geven. Zij het door je naar de tekst toe te trekken, een twist mee te geven, waardoor het toch net weer wat anders klinkt, of door een pakkende melodie en/of refrein, waardoor je nieuwsgierig blijft luisteren naar wat nog komen gaat.