The Coasters - Coast Along with The Coasters (1962)

R&B
Label: ATCO

1. (Ain't That) Just Like Me (1:53)
  2. Keep on Rollin' (2:17)
  3. Wait a Minute (2:39)
  4. Stewball (2:15)
  5. The Snake & the Bookworm (2:26)
  6. What About Us (2:37)
  7. Little Egypt (Ying-Yang) (2:19)
  8. Wake Me, Shake Me (2:26)
  9. Run Red Run (2:58)
  10. My Babe (2:07)
  11. Bad Blood (2:15)
  12. Girls Girls Girls (2:07)
avatar van thomzi50
Schande natuurlijk dat er niets van deze groep op de site stond. Ken er eigenlijk weinig van, behalve Yakety Yak ( ), een nummer dat hier niet op staat.

avatar van jorro
Hier wordt te veel geprobeerd humoristisch over te komen. Dat gaat echter ten koste van de muziek.
Na een paar draaibeurten ken je de grappige momenten uit je hoofd en dan blijft er weinig over om nog van te genieten..
En toch is dit nummer 16 in de top 100 van Greatest Albums over 1962. Amerikanen....

avatar van spinout
Ik heb een uitgebreide verzamelaar van The Coasters waar elk nummer door het duo Leiber/Stoller geschreven en geproduceerd is. Dat zal hierboven ook wel zijn, want ik herken enkele nummers, zoals uiteraard de "Elvis" nummers Little Egypt en Girls!Girls!Girls!. Lekkere muziek hoor.
Op All Music lees ik dat er 3 nummers geschreven zijn door anderen: Wait A Minute (Bobby Darin), My Babe (Willie Dixon) en The Snake & The Bookworm (Doc Pomus).

avatar van spinout
Dit is eigenlijk een verzamelaar met nummers uit '59, '60 en '61.