Swing Out Sister - Get in Touch with Yourself (1992)

Label: Fontana

1. Get in Touch with Yourself (5:07)
  2. Am I the Same Girl (4:05)
  3. Incomplete Without You (4:40)
  4. Everyday Crime (5:01)
  5. Circulate (4:56)
  6. Who Let the Love Out (4:39)
  7. Understand (5:14)
  8. Notgonnachange (4:55)
  9. Don't Say a Word (4:04)
  10. Love Child (4:57)
  11. I Can Hear You but I Can't See You (Inst) (4:04)
  12. Everyday Crime (Inst) (5:25)
ezi
Helaas kan dit album niet de kwaliteit vasthouden van zijn twee voorgangers. Het kabbelt allemaal een beetje voort, zonder echte hoogtepunten. Sindsdien ben ik Swing Out Sister uit het oog verloren.

Am I the same girl is de single geweest, later gesampled in het nummer Don't cha wanna ride van Joss Stone.

avatar van FunkStar
Misschien kabbelt het allemaal wat voort maar ik vind het een heerlijke sound die ze bijna op ieder album laten terug komen. Ze hebben nooit vernieuwende muziek gemaakt maar het is allemaal erg lekker, vrolijk en er zit erg veel soul en jazz in. En natuurlijk de flinke dosis jaren '60 invloeden.

Am I The Same Girl was een grote hit en Notgonnachange en Don't Say A Word mogen er ook absoluut zijn!