Zeke - Hellbender (2018)

Label: Relapse

1. All the Way (1:22)
  2. Two Lane Blacktop (1:37)
  3. On the Road (1:51)
  12. Devil's Night (1:24)
  13. Ride On (1:20)
  14. Redline (1:18)
  15. Big Rig (1:18)
Na liefst 14 jaar komt Zeke, nu als viermansformatie, weer met een compleet album op te proppen. Nou ja, compleet..... het album raast in slechts 20 minuten over je heen. Wat vooral opvalt: zelfs voor Zeke-begrippen lijkt werkelijk alles op elkaar! Dat wil niet zeggen dat het vervelend is om naar te luisteren. Zo'n beetje alles wordt namelijk wel op topsnelheid gespeeld, met super strak drumwerk en meerdere flitsende solo's. Snel, sneller en nog veel sneller! Wat ook helpt, is dat het album in een supergaaf hoesje is gestoken. Qua stijl houdt de muziek overigens het midden tussen Super Sound Racing en Death Alley.

avatar van Kronos
Wat een heerlijke brok intense energie!

Ik vind trouwens niet dat alles op elkaar lijkt. Na een paar keer luisteren onderscheiden de nummers zich duidelijk.