Karin Bloemen - Beide Zijden (2018)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Alsof (5:22)
  2. Amsterdam Gaat Dood (4:08)
  3. Beide Zijden (4:41)
  4. Geen Kind Meer (4:43)
  5. Ik Wil (3:44)
  6. Je T'aime (4:24)
  7. Wat Waren We Jong (4:45)
  8. Ma Fille (5:08)
  9. Overleven (3:14)
  10. Ik Ben Verraden (5:10)
  11. Voetspoor en Schaduw (3:55)
  12. Wie (3:51)
Wat een geweldig album van Karin. Hiermee laat ze maar weer eens een keer horen hoe goed zij kan zingen. Als je het nummer "Je T'aime" hoort; daar kan menig zangeres een puntje aan zuigen. Ook "Beide zijden" (een bewerking van "Both sides now" van Joni Mitchell) is ook prachtig. Daarnaast is Karin een zeer lief bescheiden mens. Ja, ik ze persoonlijk. Jammer genoeg klopt de tracklisting hierboven niet. De hoes is ook erg leuk. Een foto van de een hele jonge Karin voorop en achterop Karin zoals ze nu is, 57 jaar oud. Voor vijftien Euro beschikbaar op haar eigen site. Echt een aanrader als je van het Nederlandse lied houdt.

avatar van Lili-An
Is dat nummer geënt op het nummer ‘ Je t’ aime’ van Lara Fabian?

Lili-An schreef:
Is dat nummer geënt op het nummer ‘ Je t’ aime’ van Lara Fabian?

Ja, het is een hertaling van het nummer.