menu

The Temptations - All the Time (2018)

mijn stem
2,50 (1)
1 stem

Verenigde Staten
Soul / R&B
Label: UMG

  1. Stay with Me (3:43)
  2. Earned It (4:53)
  3. Pretty Wings (4:11)
  4. Thinking Out Loud (5:10)
  5. Waitin' on You (4:00)
  6. Remember the Time (3:34)
  7. Be My Wife (3:59)
  8. Still Feel Like Your Man (3:52)
  9. When I Was Your Man (3:29)
  10. Move Them Britches (3:23)
  11. Stay with Me [Gospel Mix] (3:20)
  12. Move Them Britches [Heathens Remix] (3:28)
totale tijdsduur: 47:02
zoeken in:
avatar van Poeha
Waitin' on You klinkt alvast fijn. Niets opzienbarends, maar valt zeker niet tegen. Had ik ook niet direct verwacht

avatar van Reijersen
2,5
The Temptations, één van Motowns meest populaire zanggroepen, treden nog steeds op. Ze maken ook nog steeds albums. Zij het geen albums met allemaal nieuw materiaal. Een covertje hier en daar, daar malen ze niet om. Ook niet op deze plaat.

Zo horen we in het begin dat Sam Smith gecovered wordt en dat doen ze best goed. Misschien is deze versie nog wel beter dan die van Sam Smith. Bij het coveren van The Weeknd missen ze dan weer de intensiteit van het origineel. Pretty Wings (Maxwell) haalt het bij lange na niet bij het origineel. Een neerwaartse spiraal zo te zien.
Ed Sheeran is het volgende "slachtoffer". Deze doet me net zo weinig als het origineel. Waitin' On You is dan vrij slick, wat dan wel weer past bij de rest van het album. Daaropvolgende is Remember the Time een miskleun, ze hebben zo gevoelsmatig maar weinig eer aan het origineel.
Be My Wife is vrij matig waar ze het goed doen met Still Feel Like Your Man. Deze overtopt het origineel, maar dat mag ook wel een keer in dit vrij matige album.
Bij When I Was Your Man verwacht je dat Bruno Mars zo inhaakt, waar afsluiter Move Them Brinches het moet hebben van de foute 80's funk.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:45 uur

geplaatst: vandaag om 08:45 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.