Sick Puppies - Dressed Up as Life (2007)

Australiƫ
Label: Virgin

1. My World (3:59)
  2. Pitiful (3:44)
  3. Cancer (3:05)
  4. What Are You Looking For (4:09)
  5. Deliverence (3:12)
  6. All the Same (4:18)
  7. Too Many Words (3:21)
  8. Howard's Tale (4:12)
  9. Asshole Father (3:00)
  10. Issues (3:59)
  11. Anywhere But Here (3:59)
  12. The Bottom (4:36)
avatar van chansadres
My world is een supersingle. Ik durf het te zeggen. Deze band zal commercieel goed in de markt liggen.

Binnenkort op MTV?

1,0
Oeh, dit is die Free Hugs-band toch? Krijg altijd wel een goed gevoel van dat nummer

avatar van chansadres
Inderdaad. Leuke promo voor de band. Dat nummer heet All The Same. Ook een erg goed nummer.

avatar van Haveaniceday
Ongelofelijk inderdaad dat dit niet meer bekend is. Ik heb tot nu toe alleen een EP uit 2006 beluisterd met een aantal nummers die ook op dit album staan, dus stemmen wordt het niet. Maar 2 stemmen..

Leuk album. Ze hebben wel wat van hoobastank, faktion en breaking benjamin. Lekkere nummers: my world, pitful en all the same.

avatar van barbitch
geweldig. All The Same, op you tube ook filmpje met beelden van Parijs. Is net zo goed als the Free Hugs. Inderdaad vreemd dat ze niet commercieel zijn doorgebroken!

Jammer dat er zo weinig mensen zijn die sick puppies kennen, ik vind dit een heer lekker album om zo nu enm dan eens te luisteren.
All the same is inderdaad prachtig, maar vooral de hardere nummers trekken mij. Howards Tale vind ik echt brilliant, evenals cancer en the bottom.

Echt een aanrader ondanks de grote onbekendheid

Tof album van deze relatief onbekende band. Zitten een paar echte topnummers tussen, een absolute aanrader!

avatar van Chainsaw
De band die in Nederland langzaam wat meer bekendheid krijgt, mede dankzij het nummer Maybe, maar al een tijdje bezig was met muziek maken. Dressed Up as Life is het heerlijke tweede album van de band, na Welcome to the Real World uit 2001, met een paar geweldige tracks. Cancer en opener My World zijn heerlijk vlot en luisteren lekker weg. Maar dat geldt eigenlijk voor alle nummers. Heel uitzonderlijk is het niet echt, het zijn lekker korte tracks en deze weten niet te vervelen na verschillende luisterbeurten. Persoonlijke favoriet is Anywhere But Here.

4 ruime sterren.