Phi - Cycles (2018)

1 stem

Oostenrijk
Label: Gentle Art of Music

1. Children of the Rain (8:55)
  2. Dystopia (8:50)
  3. In the Name of Freedom (7:25)
  4. Amber (7:41)
  5. Existence (6:50)
  6. Blackened Rivers (7:45)
Zit tegen Tool aan en bevalt mij uitstekend

avatar van Aproxis
uffing ik zie dat jij het album bezit. En aangezien Neal Peart enthousiast is, ben ik ook benieuwd geworden. Wat vind jij van dit album?

avatar van uffing
Aproxis, toevallig heb ik het de afgelopen week weer een keer in de speler gehad en ik vind het zeker niet slecht. De referenties naar Tool hoor ik niet direct. Het gaat eerder in de richting van bands als Caligula's Horse of Fates Warning. We hebben hier te maken met een goede degelijke prog metal plaat, hoewel ik de vijf sterren van Neal Peart wat te veel van het goede vind. Maar als ik naar je top tien en je stemgedrag kijk verwacht ik zeker wel dat dit bij jou in goede aarde zal vallen.

avatar van Aproxis
uffing schreef:

Dank voor je reactie uffing. Ik ga het wel proberen. Kwam op dit album via het kleinschallige label. Vind het bij kleinere lavels vaak leuk om dan tussen de andere artiesten te kijken en Phi komt ook bij GAoM vandaan. Dat jij er geen Tool in hoort doet mij juist goed. Tool is naar mijn mening wat te veel moeilijk doen om het moeilijk doen. Dat heb ik wel vaker met (Amerikaanse) prog(metal).