Beirut - Pompeii (2007)

Folk
Label: Ba Da Bing!

1. Fountains and Tramways (4:01)
  2. Napoleon on the Bellerophon (3:31)
  3. Monna Pomona * (2:11)
Als ik het goed begrepen heb dateren deze songs nog van voor het album Gulag Orkestar.
Leuk voor de fans om ze dus even stil te houden. Maar het gaat dus om een EP met slechts 2 nummers die duidelijk minder zijn dan die op Gulag Orkestar en de Lon Gisland EP.
Dus of de honger hier mee gestild gaat worden?

avatar van Justinx
Ah, valse hoop! Ik denk Pompeii, nieuwe studioalbum van Beirut? Maar nee, ik moet mezelf hier teleurstellen . Lijkt mij overigens wel leuk om deze nummers te beluisteren, maar ik weet niet hoe ik er aan moet komen...

avatar van grovonion
Mooi, maar mag zich dit ook el EP noemen? Ik had wel tenminste 4 liedjes verwacht. Goed, deze EP is ook weer leuk om te beluisteren maar zoals beneden aangegeven niet voldoende Gulag orkestar naar de achtergrond te duwen en rijkhalzend op het vervolg te moeten wachten. Maar goed dat dit voor het album werd opgenomen en niet de nieuwe koers voorspeld.

Imagine.
Ik vind deze EP niet veel onder doen voor de andere nummers die ik ken van Beirut. Ze klinken anders maar toch echt niet slechter. Wel jammer dat er maar 2 nummers op staan want er hadden nog best een paar andere nummers bijgepast. 4 sterren.

avatar van Facedown
Toevallig niemand die weet waar je aan deze cd kunt geraken? En dan bedoel ik niet online? I would be ever so grateful

Nu vind ik op soulseek een versie van deze EP met een derde track. Monna Pomona. Weet iemand of dit inderdaad hier bij hoort?

avatar van Slowgaze
Wacht even, mag deze wel op MuMe met twee liedjes erop maar? Niet dat ik het de toevoeger niet gun of zo, maar ik vraag me alleen af hoe deze door de keuring is gekomen.

Het is een EP.