Phuture - We Are Phuture (1988)

Dance / Electronic
Label: Trax

1. We Are Phuture (8:38)
  2. Slam (5:40)
  3. Spank-Spank (4:58)
thejazzscène
Erg goede acidplaat van deze acidmeester. Beats rollen lekker weg als zware knikkers. Een plaat die elke aciddj van buiten zou moeten kennen en ik denk dat het voor 80% wel het geval is. Maar kent het publiek ze ook?

avatar van John Doe
Uitstekende plaat, vooral Slam. Zware producties met een diepe sfeer. Hun debuut Acid Tracks 12'' vind ik wel nog sterker.

De EP staat helemaal op youtube, hoewel het aan te raden is het nog even in betere kwaliteit te horen:

We Are Phuture
Slam
Spank-Spank

avatar van RogerV
Hmm deze tracks hebben het voor mij toch allemaal net niet. Blijven iets teveel hangen in een standaard ritme en missen toch dat geniale wat die vorige EP wel had.

avatar van T.O.
Inderdaad. Heeft de tand des tijds minder goed doorstaan dan echte klassiekers uit die tijd.