Jaap Boots - Terug Naar Zee (2018)

Roots
Label: Munich

1. Roep van het Wild (5:30)
  2. Heeft Iemand Mijn Ziel Gezien (3:44)
  3. Heerlijkheid (4:56)
  4. Hein (3:23)
  5. Mama Hoe Is het Nou (3:18)
  6. Kille Wind (3:52)
  7. Gouden Bergen (3:45)
  8. Nieuwe Morgen (4:35)
  9. Wendelien (3:27)
  10. Het Stille Strand (3:14)
  11. Einde van de Nacht (2:58)
  12. Terug Naar Zee (3:01)
avatar van pejo
Ik blijf hem beluisteren, mooie plaat. Nogal ondergewaardeerd want dit is echt een fijn album. Hij zingt erg naturel en de nummers glijden heerlijk langs je heen. Het stille strand vind ik erg mooi en staat wel symbool voor deze plaat waar je de zee kan voelen. Ook het nummer over zijn mama is indrukwekkend. Prachtplaat voor de happy few dan maar..

avatar van fish
Bedankt voor de tip, net Gouden Bergen beluisterd. Deed me erg denken aan Goin' Cali van Bruce Springsteen, inc zelfde einde, maar dat is een compliment. Benieuwd naar de rest.

avatar van kappottevic
ok boomer.

avatar van kappottevic
wat een depressieve meuk is dit van een meneer die vind dat vroeger alles beter was, maar zich afvraagt of het nu wellicht bijna voorbij is allemaal. gelukkig heeft hij "echt geleefd". god man jezus. en dat met de zangkwaliteiten van die Martin Buitenhuis van Van Dik Hout op een slechte dag maar dan het hele album.