JoyCut - Ghost Trees Where to Disappear (2011)

geen stemmen

11. L@M_S (3:07)
  12. FakeModesty (3:41)
  13. W4U (3:00)
avatar van reptile71
Typisch voorbeeld van een band die best goede muziek maakt (new wave / post-punk), maar een zanger heeft die het compleet verpest. Zonde!

avatar van reptile71
reptile71 schreef:

Nou nou, doe eens rustig. Verpesten is wel heel erg overdreven hoor, reptile. Nee hoogstaand is het niet, maar het is redelijk te doen als je er even aan went. Zeker muzikaal gezien zit dit wel top in elkaar hoor, ook elementen van shoegaze.

Hm, ja ok, maar de zang blijft wel het zwakste punt van deze band, denk ik. Niet voor niks is het album hierna bijna helemaal instrumentaal.

avatar van Alicia
Interessante tip! De zanger klinkt niet echt slecht, nee... al het lijkt soms wel alsof hij de zuurbal niet helemaal weg krijgt. Wellicht heeft hij wat moeite met de Engelse taal? Verder zeker goede muziek.