Ingetogen Venezolaanse Indie Rock, nooit eerder gehoord maar zeker niet minder dan wat uit de rest van de Engelstalige wereld komt. Beetje jammer dat er geen Spaanstalige nummers op staan.
Nu ik het gehele album heb gehoord is het moeilijk om dit alleen bij Indie Rock te plaatsen. Het is eigenlijk veel te dromerige en licht psychedelisch. Verder ontbreken hier de poppy synths die vaak nadrukkelijk een het Indie Rock geluiden mee bepalen.
Volgens info op de site van het label hou Malena Zavala ook van acts als Tame Impala en Beach House. Die kant schuifelt het wel op... maar een stuk meer ingetogen.
Voor vier nummers is er een video verschenen: If It Goes en Should I Try hebben de meeste aanhang op Last.fm - de lange afsluiter is I Never Said It is ook lekker bij de eerste beluistering.
Ik lees toch op diverse sites dat zij een Argentijnse is...
Ze treedt binnenkort op in Tivoli/Vredenburg bij Dice Festival op 18 sept en in oktober staat ze in het voorprogramma van Lord Huron in Paradiso (22e okt).
Ben benieuwd geworden. Ik houd wel van indie met een randje wereldmuziek of folk.