Lizzy Borden - My Midnight Things (2018)

Rock / Metal
Label: Metal Blade

1. My Midnight Things (4:21)
  2. Obsessed with You (4:34)
  3. Long May They Haunt Us (4:33)
  4. The Scar Across My Heart (4:31)
  5. A Stranger to Love (3:31)
  6. The Perfect Poison (4:54)
  7. Run Away with Me (4:26)
  8. Our Love Is God (2:52)
  9. My Midnight Things [Reprise] (3:48)
  10. We Belong to the Shadows (3:38)
avatar van Kronos
Op veel stemmen moet Lizzy Borden hier niet rekenen, maar ik zet dit album nu al op mijn verlanglijstje. Met dan aan Sir Spamalot voor de toevoeging. Zo blijf ik wat op de hoogte van nieuwe releases.

avatar van Kronos
Op het eerste gehoor spreken de nummers me helaas niet echt aan. Afwachten.

avatar van Kronos
Intussen heeft de cd al wat rondjes gedraaid. De nummers blijven voorlopig niet echt hangen maar dat stoort niet omdat de muziek van Lizzy Borden zo al lekker klinkt.

avatar van hellboy123
3 jaar later komt er nog een video uit voor Lizzy Borden - My Midnight Things (OFFICIAL VIDEO) - YouTube

Ik kende het nummer totaal niet, maar het klinkt mij niet verkeerd in de oren.

avatar van vielip
Vandaag dan toch eindelijk de lp maar meegenomen. Klinkt lekker. Met name de meerstemmige koortjes doen het hier goed. Muzikaal ook dik in orde. Kon zomaar eens één van Lizzy's sterkere albums zijn. Cijfer volgt.

avatar van Von Helsing
vielip schreef:

En Lizzy speelt alles zelf, behalve de drums, die worden nog steeds door zijn broer gedaan. Inderdaad een prettig album, vooral My Midnight Things en Run Away with Me.

avatar van vielip
Ja dat hij alles behalve de drums speelt las ik een tijdje terug. Dat had ik, en met mij denk ik zomaar nog veel meer mensen, niet achter hem gezocht. In dat interview las ik trouwens ook dat de drummer dus zijn broer is. Ook nooit geweten, al zal dat aan mezelf hebben gelegen