The Black Heart Rebellion - A Girl Walks Home Alone at Night (2018)

België
Label: Smoke and Dust

1. ای چشمان درخشان من (4:08)
  2. (قرص و شور (بخش اول (6:44)
  3. فریب دادن مرگ (3:01)
  4. دندانهای مرگ (4:02)
  5. (قرص و شور (بخش دوم (5:31)
  6. تو مذهبی هستی (5:14)
  7. غروب چشمهایش را بسته است (9:02)
  8. ما نومیدیم، اشك بریز (5:14)
  9. (قرص و شور (بخش سوم (4:08)
  10. بیا گرانبهای من (5:45)
avatar van CWTAB
Soundtrack bij een stille Iraanse vampierenfilm die de groep al verschillende keren live bracht, qua zang is het hier hetzelfde principe als bij Raketkanon: de stem zuiver als instrument en zingen in een onbestaande taal.

Het rare is dat verschillende online shops bij de nummers een Engelse titel geven (maar dan slechts sprake van 8 nummers, terwijl op de hoes van de plaat enkel in het Servisch/Iraans de tracks aangegeven zijn):

1: /
7: The Sunset Has Closed Its Eyes
8: We Are Hopeless, Weep
9: /
10: Come My Worth

Leuk om eens te horen, goed gedaan maar steekt toch wat af bij hun reguliere werk

avatar van CWTAB
Bij de versie die pakweg op spotify staat staan alle nummers met een Engelse titel:

1: O Bright Eyes of Mine
9: Pills & Passion, Pt. 3