Isaac Hayes - Joy (1973)

Soul / Funk
Label: Enterprise

1. Joy (15:55)
  2. I Love You That's All (6:14)
  3. A Man Will Be a Man (7:20)
  4. The Feeling Keeps on Coming (6:48)
  5. I'm Gonna Make It (Without You) (11:11)
avatar van principal2000
Joy.....blijft lekker....wel iets te lang, maar deze man houdt ervan om lange nummers te maken. Leuke sample gebruikt door Spice-1. I Love You That's All...te lange intro en eigenlijk niet echt een nummer te noemen. De rest is zoals je mag verwachten van Isaac Hayes: kwaliteitsmuziek met (te) lange nummers en een zwoele stem die je meevoert.

avatar van reptile71
Ik ben de albums van Isaac Hayes pas sinds kort een beetje aan het ontdekken, doordat ik er een stapeltje van op vinyl had binnen gekregen (alleen Buttered Soul en een Best of had ik al). Deze bevalt mij wat minder dan bijv. The Isaac Hayes Movement en ...To Be Continued. Hij klinkt me wat te gladjes en romantisch, om het zo maar te noemen. Muzikaal gezien vind ik het ook allemaal wat minder spannend. Daardoor voor mij geen noodzakelijk album om in de collectie te hebben.

avatar van vigil
principal2000 schreef:
J Leuke sample gebruikt door Spice-1. I Love You That's All...te lange intro en eigenlijk niet echt een nummer te noemen.

Nee niet echt een nummer, eerder een nummertje