Rick Derringer - Guitars and Women (1979)

Label: Razor & Tie

1. Something Warm (3:32)
  2. Guitars and Women (3:37)
  3. Everything (6:40)
  4. Man in the Middle (3:19)
  5. It Must Be Love (3:41)
  6. Desires of the Heart (4:02)
  7. Timeless (4:35)
  8. Hopeless Romantic (3:04)
  9. Need a Little Girl (Just Like You) (3:31)
  10. Don't Ever Say Goodbye (3:39)
  11. Let the Music Play (3:26)
  12. Runaway (4:38)
Album is geproduceerd door Todd Rundgren, Goed te horen met name in Desires of the Heart. Ook Rick Nielsen (gitarist Cheap Trick) is prominent te horen vooral in It must be Love (let op het bommetje!).
Rick Derringer onze hopeloze romanticus op de top van zijn carriere denk ik zo. Richt zich nu ala Gary Moore op de blues, tja jaartje ouder.

Zijn beste album (toevallig TODD is producer alles wat hij doet verandert in goud) ooit

avatar van gewe
Het beste album van de heer Derringer dat blijft zijn aller eerste,maar deze schijf mag er ook wezen .
Juweeltjes op deze schijf zijn Guitars and Woman , Hopeless Romantic en Don*t ever say Goodbye,absoluut wereldklasse,en met Todd Rundgren achter de knoppen heb je een topper.
Ik hoor dit veel liever dan zijn laatse 4 of 5 cdsdie veel meer bluesy zijn.
Ik wacht nu op een cd met Edgar Winter!

gewe schreef:
Ik hoor dit veel liever dan zijn laatse 4 of 5 cdsdie veel meer bluesy zijn.
Ik wacht nu op een cd met Edgar Winter!

Weet jij of die cd in de pijplijn zit?

avatar van gewe
De eerste bedoel je beste Neil P?....dit album is in 1990 bij Sony uitgebracht op cd.

gewe schreef:

Ik bedoel de cd met Edgar Winter, waar hierboven over wordt gesproken (ik dacht dat hij nu met zijn oude maatje weer iets op de plaat zou gaan zetten). Zou top zijn.

avatar van gewe
Ooh ja natuurlijk ik begreep je effe niet goed...maar daar heb ik nix over gelezen Neal..(met ea natuurlijk}...inderdaad dat zo toppie zijn....maar ja de heren worden ook ouder he..ik bedoel je verwactingen kunnen ook te hoog zijn.
Maar ik zou me er zeer op verheugen!