Common Market - Common Market (2006)

Label: SCIONtific

11. Succor MC's (2:45)
  12. My Pathology (3:13)
  13. Keep Track (3:19)
  14. Doors (4:57)
  15. Every Last One [Cornerstone Remix] * (4:07)
avatar van Osiris Apis
De productie van Sazbi is goed. Maar RA Scion vind ik een matige mc.

Ik vind de productie van Sazbi op deze plaat erg goed!! Ik vind de mc ook niet super. Gelukkig is zijn stem nietsuper irritant anders zou ik er helemaal niet meer naar kunnen luisteren

avatar van jelmer19
Producties zijn idd goed om the horen en de mc vind ik helemaal niet zo slecht.. GOED ALBUM!!!

avatar van jelmer19
Heb deze vandaag maar weer eens opgepakt en ik blijf het een erg sterk album vinden. De producties op deze plaat blijf ik erg goed vinden en RA-Scion is ondanks dat zijn stem niet groots is toch ook een erg sterke MC. Alle nummers op deze plaat trekken mij aan. Tekstueel is het van hoog niveau en de flow is erg goed. Een erg goed duo dus deze 2 mannen en ik kan eigenlijk niet wachten op een nieuwe release van Common Market. Ik verhoog dan ook met een halfje erbij naar 4,5 sterren.

avatar van MJ_DA_MAN
Ik kwam net een album/EP tegen uit 2008 genaamd Black Patch War van het duo.

avatar van jelmer19
Klopt die heb ik net toegevoegd.
Moet alleen nog even wachten tot het wordt geacepteerd.
Ben benieuwd hoe die gaat klinken

avatar van Rhythm & Poetry
Ik kan het nauwelijks begrijpen dat je de stem van RA Scion niet mooi vindt. Ik zelf vind zijn stem namelijk pracvhtig, zijn articulatie is al erg fijn en zijn wat hoge stemgeluid klinkt prachtig helder. Het zorgt ervoor dat hij gewoon erg fris klinkt, Sabzi zijn producties passen er prima bij en zijn van een erg hoog niveau.

avatar van jelmer19
Ik bedoelde eigenlijk meer dat de stem van Ra Scion niet heel bijzonder is. En toch luistert hij bijzonder lekker weg

avatar van Rhythm & Poetry
En ik doelde meer op Osiris en Inzpired .

avatar van Osiris Apis
Ik zeg nergens dat ik zijn stem niet mooi vind. Maar erg fijn vind ik zijn stem niet, namelijk iets te hoog.

avatar van josbosvos
Osiris Apis schreef:
. Maar RA Scion vind ik een matige mc.

Verklaar je nader? ik vind zelf RA Scion een super MC .

avatar van Osiris Apis
Ik mis de overtuiging. Hij klink wat zeurderig. Maar inhoudelijk is hij wel goed.

avatar van thgryda
Ik vind hem ook eigenlijk een prima mc, hij doet me wat aan talib denken. De producties zijn erg goed en de cd luistert lekker weg, fijn album dit 4 voor nu, want ik denk dat deze zelfs nog kan groeien

avatar van thgryda
Ik ga hem een halfje omhoog doen, super dope album, lange tijd links laten liggen maar erg goed dit. De producer heet sabzi btw ik lees overal sazbi

avatar van josbosvos
Super sterk album dit, RA Scion is tekstueel een werkelijk genie en Sabzi's producties vind ik hier ook heel sterk, deze plaat bevat wat minder "gesynthetiseerde" producties dan je ze zult aantreffen bij de opvolger van deze en bij Blue Scholars, waar Sabzi ook de producties verzorgt. Voor mij zit hier geen zwak puntje in, elk nummer is top kwaliteit. 5 sterren voor deze heren!

avatar van Ingo
Dan blijft er voor mij weinig over dan te zeggen dat ik het geheel met mijn vossige vriend eens ben

Rene1979
Dit is een repress van het album wat hier als LP staat...

Rene1979
Nu staat hij goed... Dit is een hele goeie cd.. Zeker het eerste nummer is

avatar van IrishBastard
ook zeker een dope album van Common Market een 4 krijgt dit album van mij

avatar van Niek
Zeker leuk plaatje, vooral heel sterke start. Maar ook wel wat kazige tracks, zoals Love One; daar word ik wat kriebelig van. Hoop niettemin hem ook een prikkie tegen te komen

Edit: Doors is wel weer erg sterke afsluiter