Lamont Dozier - Reimagination (2018)

Soul
Label: V2

1. Supremes Medley

met Graham Nash

2. How Sweet It Is (To Be Loved by You)

met Gregory Porter

met Cliff Richard

7. (Love Is Like a) Heat Wave / Nowhere to Run

met Jo Harman

8. In My Lonely Room
  9. Take Me in Your Arms (Rock Me a Little While)
  10. You Keep Me Hanging On
  11. Reflections
  12. I Can't Help Myself (Sugar Pie, Honey Bunch)
  13. Reach Out, I'll Be There

met Jo Harman

avatar van Reijersen
Een grote naam in de geschiedenis, deze Lamont Dozier. Als onderdeel van het schrijverstrio Holland-Dozier-Holland schreef hij mede veel hit. Vooral voor Motown waren ze uiterst succesvol. Lamont maakte zelf al enige tijd ook soloplaten, maar na een aardig lange radiostilte is hier weer een nieuwe plaat. Het zijn die eerder genoemde hits die hij hier andermaal opvoert, wel dan niet met hulp van andere artiesten. Wat opvalt is dat deze versies hier vooral een stuk trager zijn dan de originelen.

Sfeervolle plaat, bekende nummers in een soort unplugged uitvoering. Erg geslaagd in mijn opinie